Ora de ecologie, Mândra, Școala Gimnazială Mândra

În cadrul Orei de ecologie la Școala Gimnazială Mândra, am desfășurat o activitate dedicată protecției mediului înconjurător. Elevii și profesorii au fost familiarizați cu problemele legate de poluare și cu diferitele tipuri de poluare existente. De asemenea, am prezentat semaforul reciclării, care indică modalitățile de reciclare a diferitelor tipuri de deșeuri.

Am discutat despre importanța selectării la sursă a deșeurilor și despre faptul că sortarea acestora este primul pas spre un mediu mai curat și mai sănătos. Am prezentat și informații despre ceea ce se întâmplă cu deșeurile după ce acestea au fost sortate, astfel încât elevii și profesorii să înțeleagă impactul pe care îl au acțiunile lor asupra mediului.

La sfârșitul prezentării, am organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pentru a clarifica eventualele nelămuriri și pentru a asigura că toți participanții înțeleg importanța selectării și reciclării deșeurilor. De asemenea, am format o echipă de supereroi ai proiectului Ecoatitudine, responsabili cu transmiterea mesajului și promovarea importanței selectării deșeurilor la sursă.

În ansamblu, activitatea desfășurată a avut ca scop educarea elevilor și profesorilor în privința importanței protejării mediului înconjurător și promovarea unui comportament responsabil și eco-friendly.

Autentificare