Ora de ecologie, Casa de Cultură - Făgăraș

În cadrul proiectului Ecoatitudine, care își propune să încurajeze comportamentele eco-friendly în rândul tinerilor, Casa de Cultură din Făgăraș a găzduit o campanie de informare și conștientizare, adresată elevilor și profesorilor din mai multe școli din zonă.

Evenimentul a avut loc în cadrul Orei de Ecologie, care a inclus prezentări și discuții despre diverse subiecte legate de protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale. Elevii și profesorii prezenți au avut ocazia să învețe despre importanța reciclării, a economisirii energiei și a apei, precum și a utilizării produselor eco-friendly.

Campania de informare și conștientizare a fost o ocazie excelentă pentru elevi și profesori de a afla mai multe despre impactul acțiunilor lor asupra mediului și de a primi sfaturi și sugestii despre cum să își schimbe comportamentele într-un mod eco-friendly.

Participanții la eveniment au fost încurajați să devină ambasadori ai eco-atitudinii și să își împărtășească cunoștințele și experiențele dobândite cu colegii și cu familia.

În final, campania de informare și conștientizare a avut un impact pozitiv asupra elevilor și profesorilor prezenți, care și-au exprimat dorința de a implica mai mult școlile lor în proiectul Ecoatitudine și de a contribui la construirea unui viitor mai durabil pentru toți.

Autentificare