Ora de Ecologie, Casa de Cultură - Reduta

În data de 27 martie 2023, Casa de Cultură Reduta din județul Brașov a găzduit campania Ecoatitudine, Ora de Ecologie. Evenimentul a reunit profesori și elevi din diverse școli din zonă, care au venit să își împărtășească experiențele și să învețe împreună despre importanța protejării mediului înconjurător.

În cadrul evenimentului, participanții au avut ocazia să participe la o serie de prezentări menite să îi ajute să înțeleagă mai bine impactul acțiunilor lor asupra mediului. De asemenea, au avut loc și discuții libere, în care elevii și profesorii au putut împărtăși idei și sugestii despre cum să își facă viața mai ecologică.

Unul dintre momentele-cheie ale campaniei Ecoatitudine - Ora de Ecologie, a fost o sesiune specială descoperiri din domeniul ecologic, precum și strategii și metode de protejare a mediului. Participanții au avut ocazia să discute cu experți în domeniu și să pună întrebări, astfel încât să înțeleagă mai bine importanța protejării mediului și să fie motivați să acționeze în consecință.

În final, campania Ecoatitudine a reușit să ofere participanților o experiență educativă și plăcută, care i-a încurajat să își dezvolte atitudini și comportamente prietenoase cu mediul. Profesorii și elevii s-au simțit inspirați și motivați să ia măsuri concrete pentru a proteja mediul înconjurător.

Autentificare