Ora de Ecologie, Liceul "Ștefan Octavian Iosif" - Rupea

În cadrul campaniei Ecoatitudine, Ora de Ecologie, Liceul "Ștefan Octavian Iosif" din Rupea a organizat o campanie de selectare la sursă a deșeurilor, adresată atât cadrelor didactice, cât și elevilor liceului.

Evenimentul a avut loc în data de 20 martie și a inclus prezentări și discuții despre importanța selectării la sursă a deșeurilor și despre impactul pozitiv pe care această practică îl are asupra mediului înconjurător. Elevii și profesorii prezenți au învățat despre modul corect de separare a deșeurilor și au discutat despre diferitele tipuri de deșeuri și despre modul în care acestea pot fi reciclate și reutilizate.

Campania a avut ca obiectiv să încurajeze selectarea la sursă a deșeurilor și să promoveze o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător. Participanții au fost încurajați să pună în practică cunoștințele dobândite în cadrul campaniei și să își împărtășească informațiile cu familia și prietenii.

În final, campania de selectare la sursă a deșeurilor a fost un succes, elevii și profesorii fiind conștienți de importanța acestei practici și de impactul pe care îl poate avea asupra mediului înconjurător.

Autentificare