Ora de ecologie, Școala gimnazială Peter Thal - Râșnov

În cadrul campaniei "EcoAtitudine - Județul Brașov Reciclează" Ediția 3 - 2022-2023, Școala gimnazială Peter Thal din Râșnov a fost gazda campaniei de informare și conștientizare privind selectarea la sursă a deșeurilor, promovând astfel Ora de ecologie pentru elevii și profesorii din școală.

Evenimentul a avut loc în data de 29.03.2023 și a inclus prezentări și discuții despre importanța selectării la sursă a deșeurilor, surse de poluanți și despre impactul pe îl are poluarea asupra mediului înconjurător.

În cadrul acestei campanii, elevii și profesorii  învățați să selecteze și să recicleze deșeurile, să identifice sursele de poluare și să înțeleagă impactul pe care acestea îl au asupra mediului înconjurător. Prin intermediul orelor de ecologie, participanții sunt încurajați să ia măsuri concrete pentru a reduce poluarea și a proteja mediul înconjurător.

Campania EcoAtitudine, Ora de ecologie, este un efort colectiv pentru a promova un stil de viață sustenabil și responsabil față de mediul înconjurător. Prin participarea elevilor și a cadrelor didactice, această inițiativă poate aduce o schimbare pozitivă în comunitate și poate contribui la un viitor mai verde și mai durabil pentru toți.

Autentificare